Besøg en ægte Italiensk restaurant i København

Italiensk restaurant

På Falkoner Allé 56 findes Restaurant Fabio, en italiensk restaurant i København, der minder om det romantiske Trastevere i Rom. Fabios evner i køkkenet tiltrækker alle der kan lide god italiensk mad. Blandt madelskerne findes flere danske og udenlandske kendte, hvoraf mange har fået en plads på restaurantens Hall of Fame. Stemningen er afslappet, hyggelig og i det rette selskab romantisk.

Giv dig selv en uforglemmelig aften, på en ægte Italiensk restaurant i København

Restaurantens italienske stemning forstærkes af bygningen. Når døren lukkes til Falkoner Allé lukkes byens larm og stress ude af den solidt byggede restaurant. Den begrænsede plads giver en intim stemning. En endnu mere intim stemning kan findes i vinkælderen, mens mere plads kan skabes ovenpå til de større arrangementer. Dette er en italiensk restaurant i København, med den rette romantiske italienske stil.

Vi har menuer der passer til det meste. Til den romantiske aften anbefaler vi vores teatermenu, der indeholder Tagliatelle med kødboller, så I kan føle jer som Lady og Vagabonden.

Fabios stil i køkkenet er gået i arv, fra Fabios mor og mormor, samt inspireret af madkulturen i området Trastevere, hvor Fabio voksede op. Inspirationen fra Trastevere, i Rom, kan også mærkes i gårdhaven når sommersolen viser sig. Det er detaljerne, der gør dette til en Italiensk restaurant i København, du kommer tilbage til.

Se mulighederne på menukortet, her på siden, eller ring og hør nærmere om mulighederne for jeres aften på denne autentiske og romantiske italienske restaurant i København.

Ring og bestil dit bord i restauranten på 35 37 99 77

Italiensk restaurant i København, Fabios er et godt valg