Om Fabio


Det italiensk danske par Fabio Avenoso og Christine Aagaard har i hjertet af Frederiksberg åbnet deres drøm af en restaurant.

Restautør Fabio Avenoso, er stjernekok og Vinsommelier fra Rom – Kendt fra TV2 Go’ Morgen Danmark og mad magasinet Smag & Behag  Artikel i Smag og Behag Læs her

Han tryller i køkkenet for internationale og danske kendisser, blandt andet Tom Jones, Elton John, Pamela Andersson, Isabell Kristensen, Pernille Aalund, Adam Price, Lars Barfoed, Michael Carøe, Casper Christensen og mange mange flere…

Fabio vil byde dig velkommen i restauranten og så du også kan smage dette vidunderlige italienske køkken i en romantisk “Dolce Vita” atmosfære.

Fabio har altid fundet inspiration gennem sine Italienske rødder, men en af hans store ikoner og inspirations kilder i dag, er manden de fleste frygter i deres køkken selveste Gordon Ramsey.

På restaurant Fabio ønsker vi at tilbyde et personligt ”Cucina Casareccia” (landkøkken) inspireret af Fabios mor og mormor. Køkkenet byder på enkle, traditionelle og smagsfulde italienske retter.

Hos Restaurant Fabio lægger vi vægt på at kunden får en helstøbt oplevelse med at indtage autentisk italiensk mad som vor mor lavede den. Lokalerne er i 2 etager smukt romantisk indrettet, med flotte lysekroner, levende lys og friske blomster på bordet der forfører den enkelte væk fra en stresset hverdag.

I de varme sommermåneder har Restaurant Fabio en flot toscansk inspireret gårdhave hvor man kan nyde de dejlige danske sommeraftener.

Restaurant Fabio ser frem til at forkæle jer.x